4/21/2009

Enfalac A+


Banyak la mommies2 yang tanya mummy, Adriana minum susu aper since dia tak BF. So, meh mummy citer..

Selepas Adriana keluar dr wad (Adriana lambat skit kuar skit sbb kene tahan kat NICU), mummy try la BF Adriana, tapi tak berjaya+Adriana dah terbiasa minum susu botol kat dlm wad. So, to be safe babah keluar la cari susu tepung. Babah kuar ngan cousin mummy..

So, dia suggest pada kitorang beli Enfalac A+. Katanya sangat baik walaupun susu ni mahal skit. Sbb tak de pengalaman, kami cuba jelah.. Paklong Adi (cousin mummy la) ckp anak dia minum susu ni bagus.. Susu ni bukan 'menggemukkan' baby, tapi bg baby cepat belajar.

Alhamdulillah, apa yang Paklong Adi ckp ada betulnya.. Macam Adriana, badan tak la 'bam-bam' tapi alhamdulillah..sihat jer. Pastu badan tegap.. Cepat belajar (sekali jer maktok ajar wat suara 'ular' trus Adriana leh ikut..)

Pastu, 2bulan setengah Adriana dah boleh pegang2 botol susu skit2.. Masa 3bulan dah bleh pegang trus. So, mlm2 babah bancuh jer susu.. bg Adriana, dia akan minum sendiri. Takde dah susah2 nak kene pegang. Bila abis minum, Adriana akan lepaskan botol tu.. Mudah sgt!!

Pernah dulu mummy bg susu Enfalac biasa yang kotak biru tu.. (yang tak de A+), harga pun murah skit.. Tapi, Adriana cam tak leh terima sgt. Asyik sembelit.. So, tak nak cuba dah susu lain.. Mummy nak jadi pengguna setia Enfalac A+ sampai cukup Adriana 6bulan.. Pastu akan trus setia ngan MeadJohnson dengan step 2 plak..
Harga?? Macam2 harga mummy penah dapat.. Untuk tin 850gram, mummy pernah dapat paling murah Rm66.90.. Pastu, the latest mummy beli.. 1 kotak besar. Dalam tu ada 24ktk x 200g.. Kira2 dalam 4.8kg dengan harga RM240 shj!!! Mana mummy beli?? Kalo nak tau tinggalkan emel anda, dan mummy akan kasitau..
So, mommies.. Anak2 anda minum susu aper???


141 comments:

asthmara said...

hi, baby saya pn minum enfalac A+... leh tak, nak tahu info beli susu tu kat mana? TQ

email saya: asthmara@gmail.com

asthmara said...

I dah vote u tau.. good luck yer!

asthmara said...

salam kenal... saya suka baca blog our journey ni ... sedikit sebanyak dapat serba sedikit ilmu... saya ni baru jer bergelar ibu, baby saya namanya Alysha, Alysha baru 2 bulan lebih... suka tengok baby u aktif... comey sangat.:)

|b|a|b|a|h|-|m|u|m|m|y| said...

hi asthmara..thanx..
wa..baru bergelar ibu??mesti best n excited kan?anak sulung la katakan..

thanx juhak sbb vote blog ni..

for info pasal susu, check ur emel k!

aizah said...

hi mummy adriana,
my 2 mths old baby pon baru start minum enfalac a+. Nak info beli enfalac a+ rm240 tu!

email: aizah53100@gmail.com

rm2u.com said...

Halal tak susu enfalac ini

Anonymous said...

Hi,
I m interesting for your enfalac A+ for my bb
please contact me, 012-6166452 (Lee)
or email me, ginlee@live.com
Thank you very much!

Regards,
Lee

mama adreen medina said...

Hi mummy adriana,

saya juga berminat nk tau pasal source nk dpt kan enfalac A+ murah ni..

kindly please email to me: maszbe25@gmail.com

Thanks!

idacayang said...

salam...
baby saya, aliah... baru umur sebln. mmg saya bg dia susu enfalac since dia umr 12 hari. susu yg sblm tuh mmg dia sembelit. cian sgt tgk dia teran2... smpai merah2 muka. lepas minum enfalac a+... mmg xde masalah dh. wlupun baru je jadik pengguna enfalac dlm 2 mggu, tp... saya mmg pueh hati dgn susu nih.
saya pon nk tau jugak pasai susu rm240 tuh. nih email add saya... idacayang7150@yahoo.com
lagik 1... saya nk tau jugak... ada beza ke enfalac a+ dlm gambar kat atas nih dgn enfalac a+ triple progard.

Anonymous said...

salam....
sy pun berminat nk tahu..
kindly please email kat sy : lilo_berry84@yahoo.com

thanks....

Anonymous said...

Halo, saye pun nak tau boleh dpt kat mane.
Thanks a lot. jeremyjuve_10@yahoo.co.uk
*lagik 1... saya nk tau jugak... ada beza ke enfalac a+ dlm gambar kat atas nih dgn enfalac a+ triple progard?

nonies said...

salam..
bole dpt info kat mane susu enfalac murah ni..
tq in advance..
nonieys@gmail.com

man said...

Salam..

Bole bagi info kat mane blh dpt enfalac a+ murah tu..

emel: b_azman19@yahoo.com

hadi said...

salam...

bole tak share info pasal enfalac a+ yg murah tu..

thanx a lot...

email:butter0980@yahoo.co.uk

hong giap said...

boleh beritahu manan nak dapat enfalac a+ dengan harga yang murah ini?

hong giap said...

ooo lupa pula nak tinggalkan email add. tolong balas di hong.giap.printing@gmail.com. terima kasih:)

Anonymous said...

tolong send kan emel kat mana leh dpt susu 1 kotak tu.. syahpnhj17@gmail.com. Thanks

Hazimi said...

Salam, bole bgtau kt mana beli Enfalac A+ yg murah? Saya dpt harga 57.20 di kedai ubat cina sekitar Taman Selayang Jaya.

alique84@gmail.com

Anonymous said...

slm mummy..
bby sy br sbln lbh..tp kat klntn mhl sgt susu enfalac a+
so katner sy ley dptkn ngn hrga murah?tq sgt2..
plzemail me anisdamias@gmail.com

lalynk said...

salam mummy adriana,

baby sy dah 4 bulan, tetapi masih muntah bila minum susu..dah cuba try enfalac a+, muntah dah kurang.. so di mana nak dapatkan susu tu dgn harga lebih murah?..please email sy ye mummy..tobies_cn@yahoo.com

Anonymous said...

salam mummy...leh share info susu enfalac a+ murah at decascos@yahoo.com tq.

Anonymous said...

hai,

boleh share info susu enfalac A+? dl sy bf baby tp skang susu dah xcukup la. skang bagi die anmum tp start dari 2 die sembelit n sy dah stop bagi anmum..so xtau nk bg susu ape?
email saya : nuraliamohdnor@yahoo.com.my

Anonymous said...

tolong share location nak dapat cheaper enfalac A+. terima kasih
email: malathi317@yahoo.com

Maiza said...

Hi
boleh email i x susu enfalac A+ 4.8 kg @240 tue..
anak i minum susu Enfalac A+...
maizatuazwani@yahoo.com

Anonymous said...

hye nk tnye bby still minum susu brand meadjohnson lg ke?sy nk try bg my bby minum enfagrow A+ la..bleh share x kt mne tmpt murah nk dpt kn susu ni..bleh email sy ye...
poisonrose_atie@yahoo.com

Anonymous said...

Salam sejahtera,

Kak, mintak tolong bagi info tentang enfalac A+ yang harga murah.
Minta tolong kak nuralidd@yahoo.com

terima kasih

ijann said...

Saya pun nak info tu... Tq.
hadznizan@gmail.com

Anonymous said...

salam...nak tanya mane beli enfalac A+ tu ngan harga yg murah tu??sbb sy beli 850g da 83.00
tlg email sy...salad_ziko@yahoo.com

Anonymous said...

assalamualaikum...
sy pn nk tau jgk kt mana beli..
klu x keberatan, boleh x email saya
azimahkadir@yahoo.com..tq

Anonymous said...

tolong share jugak...email:norsuhaila85@yahoo.com

Anonymous said...

Salam,
nama saya atie..saya baru nk try bg ank saya susu enfalac A+ ni.apa yer perbezaan dengan enfalac biasa?sebelum ni saya bg dia susu frisolac.selepas dia inject 3bln,asyik demam,batuk kahak n selsema je.boleh saya tahu kt mn nk dpt susu yg murah.emel saya siti.yati@gmail.com

Anonymous said...

Salam..
Anak saya pun dari lahir mmg da bg susu enfalac A+. So boleh tak email kat saya ttng susu enfalac yg RM 240 tu.. N sy nak tau gak pe perbezaan susu enfalac biasa dengan susu enfalac A+?
Email : noah_gurlz@yahoo.com

Zulfahimi bin Husain said...

salam..interesting. murah betul susu enfalac yg akak beli. bole la bgtau camne nk dpt...

email saya: zulfahimi@msn.com

Anonymous said...

hye.. i found ur blog while googling for infalac A+ since i feed my 1 month old princess with this brand. boleh tak email i kt mn boleh dpt price tu. tq. :) haizanazmi@yahoo.co.uk

Anonymous said...

salam.mintak tolong email kn sy macam mana nk dapat kn susu enfalac a+ yg berharga rm240.. qasehfitri89@yahoo.com thanx=)

persahabatan seindah cinta.... said...

nak tahu juga kat mn...
bby sy minum sejak 8 hari...smpai sekarang dah 25 ari..kepala bby tegap...senang pegang dan bdan pun keras...bagus kn susu nii...
sy nk tahu juga kt mn susu murah tuu...blh?
ni email sy...ieta.sulaiman@gmail.com
tq..

Anonymous said...

hi, may i know where do you buy enfalac A+ ? My baby is currently 2months old. Thanks so much. sweet_guess@hotmail.com

maysha said...

salam, boleh kongsi di mana beli enfalac a+ gold tu? sebelum ni saya sama gak, bagi yg gold tu sampai baby umur 7 bulan. tiba2 die naik harga daripada 61.99 kepada 66.99 (beli di speedmart). kerana x thn sebab mahal sgt, kami cuba berikan enfalac silver tu. tiba2 anak saya naik ruam yg banyak, penuh kat muka n bahu. saya takut sebab die x sesuai dgn silver. kami igt nak berikan enfalac gold semula, tp kalau dpt harga murah kan best..

e-mail kat saya ye. maylee21@gmail.com. terima kasih tak terhingga.

nora said...

dh 5 bulan sy guna susu ni..tapi yang paling murah pernah saya dapat 650g=RM63..boleh tahu x kt mane nk dapat susu ni dgn hrga murah..ni emel saya... nora_fateem@yahoo.com TQ

meza said...

hi mummy adriana,
Saya pon br nak cuba utk my 2 mths old baby. pls bg info beli enfalac a+ rm240 tu!

email: norsha22@gmail.com

Anonymous said...

hi mummy adriana,

Boleh share nk beli susu enfalac a+ murah kat ne?

email : farahanim3009@gmail.com

Anonymous said...

salam,

suka sgt tgk photo anak mummy adriana dlm blog ni..comel..:-)

Boleh share dimana boleh dptkan susu enfalac A+ yg murah ni?Terima kasih

e-mail:mamakoda79@gmail.com

Anonymous said...

salam...
Boleh share kat mana boleh dptkan susu enfalac A+ yg murah ni?
Terima kasih.

email : puteri_841013@yahoo.com

izwahasnan said...

HAI MESTILAH NAK AU KAK... DAMIA PUN MINUM SUSU INI..... BOLEH EMAIL DETAIL

jhizwa77@gmail.com
0123489963

http://twentytujuheleven.blogspot.com

Anonymous said...

hai..bb saya minum enfalac Aplus dari umur 1hr lagi.campur dengan susu badan.so good for my bb.tak pnah kembung perut dan sembelit.harga memg mahal tp ok la asal yg terbaik untuk anak.Bb sy cergas dan sihat selalu.skrg 10bln sy bagi enfagrow Aplus plak.

Anonymous said...

salam....

boleh x nk share dpt enfalac A+ murah?
T.kasih

email: asmawati_jalil@hotmail.com

Anonymous said...

Salam.
Saya juga berminat nk tau pasal source nk dpt kan enfalac A+ murah ni..

kindly please email to me: nzatty@gmail.com

Thanks!

Anonymous said...

Sy nk th gak ni email sy jaa_othman@yahoo.com

Hamidah Mohd zainal said...

Bley email sy pasal enfalac murah tuh?

Pls email me : aamiey@yahoo.com

Anonymous said...

Sy pun nk tau pasal enfa yg murah tue..., even post thn 2009 mane tau masih lg murah kn...hally7@gmail.com thank you...

Anonymous said...

Email sya kt mohdnasrulhidayat@me.com. Berminat dgn hrga tuh!

ila said...

blh email tak susu enfalac yang harga murah tu? rm 240..

Anonymous said...

sy pun bminat nk dptkan susu tu dgn harga murah.. Email sy ye.. zulaikha_aziz@yahoo.com
Thanks! =)

Siti Rohani Mohd Yasin said...

salam. berminat la nak tau info pasal susu enfalac a+ yg murah. sharekan info ke alamat email saya ni ya. srohanimy86@yahoo.com

ahmadfadzlan said...

sy dpt info yg harga terbaru utk 24pkt x 200g tu dah naik sampai rm450.Apa pun minta share lokasi rahsia akak tu...

ahmadfadzlan@gmail.com

Anonymous said...

Sy berminat nk taw mane nk dpt stok susu enfalac a+ ni...
Share dgn sy same..
Azi_anis@yahoo.com

Anonymous said...

Salam..

share dgn saya jugak..thanks,, =)
farahwahyda@gmail.com

Anonymous said...

salam...anak saya br 3bln pn minum susu enfalac a+ jugak..minta share rzaliati@yahoo.com

Anonymous said...

assalam....sy byk jgk google psl susu enfalac A+ ni....mohon share info sbb sy pun nk bg anak sy minum susu ni,tq...linda_967@yahoo.com

Anonymous said...

salam.. anak sy pun minum susu enfalac ni..kalau boleh share mana tempat yang murah..
email sy di aiien79@yahoo.com.sg..

Misz Pinkie Winkie said...

salam sis..sy pon berminat nak tau kat mana ble dapat susu enfalac a+ yg murah...nie email sy rosislinda@gmail.com

Anonymous said...

Xreply pn..just nk kta tgglkan komen jer kot kt blog nie..mtk srh email xde pn..

Anonymous said...

Saya nak cari susu ni since my baby dah kuat minum sekarang. zakaria_zecco@yahoo.com

Anonymous said...

saya juga nak tau... email: lurvenangkumi@yahoo.com

Anonymous said...

Hi boleh share harga yg murah tu yattie76@gmail.com

Anonymous said...

salam. berminat la nak tau info pasal susu enfapro yg murah. sharekan info ke alamat email saya ni ya.
noorhernina@yahoo.com

weiting szexiang said...

Hi mommy Adriana,
I'm also giving my baby Enfalac A+. Can you pls share with me where can I get it at a very cheap price? My email is: ng_weiting@yahoo.com
Thanks a lot!

Anonymous said...

Salam..hi.tq 4 info..sy berminat jugak nk tau kt mana nk bli dgn harga tu...tq.:-) sueziey85@yahoo.com

Miyuki said...

salam..nak tau jugak susu enfalac A= tu.. skrg dpt kt speedmart 2 box of 650g utk RM128.90

email: hana5700@gmail.com

Datuk Kamaruddin said...

Saya pun nak tau kat mana bolih dapat harga murah enfalac+ tu, email: kamr58@gmail.com

Alya Safiya said...

email sy juga nurhikmah84@yahoo.com
tp sy nak Enfalac A+ FreeLacto
TQ

Anonymous said...

email sy jg akk mn nk dapatkan susu enfalec murah

sharwanie1984@yahoo.com

Anonymous said...

sy baru mula bg susu enfalac a+ kt my baby.. bleh x nk tau kt mna leh dpt hrga susu tu murh? email:

dye_yana@yahoo.com

tq

crunchira said...

saya nk tau awk dpt kat mana susu enfalac a+ murah niiii


0196947597....whatsap pun bole..

Anonymous said...

mcn mn ngan buang air besar. sembelit x. nk tau gak beli kat ne murah. janah8524@yahoo.com

Anonymous said...

salam. boleh email kat sy tak ktne nk beli susu yg murah tu... tak tahan la mahal sgttt.. thanks. imtiaznajah_89@yahoo.com

Anonymous said...

Salam....sy pun berminat nak tau kat mana ble dapat susu enfalac a+ yg murah...nie email sy vichit_906@yahoo.com

Anonymous said...

assalam,
masih ada lg ke enfalac A+ murah tu?
sy pn berminat..
boleh emel sy, fathinshahera@gmail.com
or wassap 0127808602

mohd yassin Ramlah said...

boleh email susu murah tu?
ramlah.trubellai@gmail.com

Anonymous said...

sy punya emel address :
w_suriani@yahoo.com
anak saya skrg umur 1 tahun 10 bln...sentiasa sembelit, membuang 3-4 ari sekali. dah byk kali tukar susu, bg mkn scoot emulsion, bg mkn ubat lembeut najis lactul tp still x menjadi. x pernah try lg susu enfalac a+, tp pernah try enfagrow sbb tukar ikut umur dia... boleh x kasi tip skit..

Anonymous said...

Hi,


Enfalac murah. Please share location.

Email: vanaja36@yahoo.com

Nuraida Rosli said...

boleh x email susu enfalac a+ murah
nuraida.rosli@gmail.com

kinahbaik said...

Emel me susu enfalac a+ murah sakinah.emed@yahoo.com.my

Anonymous said...

salam kat mana boleh dapatkan susu ni pada harga yang lebih murah?ini email saya ozon200083@gmail.com

Anonymous said...

amy here...i pun nak taw juga.. bb minum 4 kotak sebulan huhuhu
sitiaminah.hashim@yahoo.com

Zawiah Zakaria said...

Saya pun nak try ni..bby minum snow neo brand..sembelit..try dutch lady..4 hari baru poo poo..huhu tu pun merah muka..cian nengok kesengsaraannya..please email to my add
zawiah730805@gmail.com..tq

Zawiah Zakaria said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

salam .. please email saya mane nak dapat susu enfalac a+ harga murah... mrafizan@yahoo.com

Anonymous said...

Salam. Nak tau pasal susu enfalac a+ harga murah tu. Emel saya : anastasia_2lip@yahoo.com. mekasih

Anonymous said...

Salam, nak jgak info enfalac a+ yg murah..bby mmg minum enfalac a+, tq nurain@treemed.com.my

Anonymous said...

Nk tau gak blh bli murah katne. Email hii_pakhung@yahoo.com

FaraJeffry said...

Saye pon baru nak try susu enfalac nie..
Tlg emailkan ye..

farahana145163@gmail.com

anna said...

tolong email kat mana boleh dapat enfalac a+ yang murah.
rannaletchumi@yahoo.com
tq so much

Amalena Akhyar said...

hi..nak tahu juga kat mane leh dpt susu enfalac a+ yg murah ni..

ibu.aysar@gmail.com
010-4040504 (mel)

tq ya.. =)

Anonymous said...

Hi nak tahu juga kat mana boleh dapat enfalac a+ yang murah ni. tolong email ya..

anita5670@gmail.com

ila said...

Wahhh ramainye nk tau kt mana nk dptkn enfalac a+ murah tu..email sy gak ye..
ddetoxilar2009@gmail.com...
bagus susu ni..bb xsembelit..cpt bijak!tp poket rabak sket la :)

diana christine said...

diana :

saya berminat nak dapatkan susu enfalaca+ dengan harga yang murah tolong email saya
heyram_s2007@yahoo.com.my
susu yang paling bagus.

NUR AIN KHALIB said...

Saya pun nk tahu.ainnur_rasavillage@yahoo.com

Anonymous said...

nak tau gak dpt mane enfalac A+ murah...email zuhaili_ali@yahoo.com TQ

Anonymous said...

salam..
saya pn nak thu ktne de jual susu enfalac a+ yg murah tu.. baby i da nak masuk umur7months.. so since dlm hari until now still use susu ni.. mmg bagus & terbaik.. plz inform .. ni no tel 016 7391132.. blh sms ok kdai di mane.......

Anonymous said...

Saye berminat nak dapatkn susu enfalac a+ utk anak saye..sbb org ckp susu tu bagus..kt mne ye jual susu enfalac a+ yg murah tu..pls email saye shekinshams@yahoo.com.my

Anonymous said...

Salam akak. Sy dr lahir dh bg baby minum enfalac a+. Now baby dh 3bln . Pnh cuba bgi susu lain kt baby d sebabkn msalah kewangan tp baby xsuka susu baru tu .betol kak, susu ni x menggemokn , tp baby sy cepat belajar. Sy brminat nk bli susu kt tmpat akak bli tu. Sy slalu bli yg kotak je pling murah sy dpt Rm69 bli kt kdai ubt cina . Ni no sy kak 017-4132265 . Maaf sy xda email .

Ezatul Malek said...

Salam bol3h emailkan sy tak tempat tu..
ezatulmalek@gmail.com

Anonymous said...

salam..
blh emailkan kt mne jual enfalac yg murah
sueki_78@yahoo.com

Anonymous said...

Salam.ni email sy ida_syaq@yahoo.com

Anonymous said...

Salam.tlg emel pd sy sama ye..tq. wan3477@yahoo.com

Anonymous said...

Assalamualaikum.....nak oder enfagrow A+ pada harga Yang BERPATUTAN ....produk dari Thailand, produk mmg sama dgn enfa dr M’sia..more info email reazaraiza@gmail.com

MALAYSIA:
enfagrow A+ 600g = RM 41.90
enfagrow A+ twin pack = RM 81.90

BANDINGKAN DGN

THAILAND
enfagrow A+ 2.4 kg (600g x 4pack) = RM 147.90.

Anonymous said...

maaf tersilap email...reazaraiza@yahoo.com...

Anonymous said...

Akak, pls emel saya jgk. Anak saya dari hari pertama lahir minum susu ni. Dan saya happy sgt sbb stkt ni dia sgt sht dan xde mslh lgsg. Umur 20 hari dah blh tegak2 kepala.saya selalu beli kotak 650gm=72.50!!!!! Huhuhu
nurliza.azani@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum....kalo nak oder enfa dari say dngan harga RM 147.90 untuk 2.4 KG....boleh call terus saya 017-8345320...tapi kalo tinggal area kedah ok lah...sb boleh datang ambik terus kat saya..tapi produk dari THAILAND....tapi jangan risau hanya packing shj berbeza, kandungan sama.saya sendri call enfa M"Sia n tanya perbezaan.mmg enfa dari M'sia ambik produk dari thailand...

Anonymous said...

As salam, baby sy baru sebulan 12 hari..sebelum ni memang kami gunakan susu enfalac A+ untuk baby sebab ibunye kekurangan susu badan..tapi i ader nampak kat kedai susu enfalac biasa cover kotak warna silver...sedia maklum harga memang beza..tapi aper plak kebaikan n kekurangan susu enfalac biasa tu ek...TQ
pm sy yer untuk susu enfalac A+
petergade7785@gmail.com

Anonymous said...

Salam, nice entry, gud sharing, baby saya baru 45 hari, da masuk tin enfalac A+ yg ke 6, mmg badan dia tegap, pejal dan boleh angkat kepala,tp harganya, huhu, 850g now cecah RM100..boleh bantu email tempat mana boleh beli murah? huhu ,email add sy dianamdp@yahoo.com
terima kasih

Anonymous said...

Sy pon nk tau gak nk beli kat ne yg murah
aliyasafiracomel@gmail.com

1KRO5RUZ said...

pengyu_prodigy@yahoo.com

Anonymous said...

Email saya mana nak dapat enfalac a+ yang murah . Sahidayusof@gmail.com. dah terbeli enfalac biasa...

Anonymous said...

salam kak,bby sy pn mnum enfalac a+..sllau beli 72.90..so nk tau la mne akk dpt hrga murah..tlg emel ye..tq.
maizatulsaleh@yahoo.com

Uyun Yun said...

salam..
info yang menakjubkan..anak saya juga minum Enfalac A+..susu ni sangat bagus..boleh x akk email sy mn nak dapat susu Enfalac murah ni. email saya ya

email: nurhusz@yahoo.com

Anonymous said...

Dah buntu cari susu sesuai tuk bb

Anonymous said...

Salam kak,

Blh email sy mana nk dpt enfalac a+ murah?
Alpha_mid06@yahoo.com

Terima kasih.

dzul rasip said...

Saya pun nak jgak..
Email saya : mohd_dzulkiflee@yahoo.com

Anonymous said...

Hi sis, do you mind to share with me, how to get that price at gadis_anyss@yahoo.com

Anonymous said...

salam mommy..pls share kat mana blh beli enfalac A+ yg murah nih?
eiyrma80@gmail.com

Anonymous said...

mummy saya berminat,,boleh email kat saya x??
wawa_small86@yahoo.com

awa amran said...

Heya sy nak tau la source puan. Email pls. hanizah.amran@gmail.com. thanks!

Anonymous said...

salam..blh share kat mne blh beli enfalec A+ yg murah?
nira_arina@yahoo.com

Anonymous said...

salam. nama saya haslina. nama baby mohd irfan haris. nak tau jugak ttg harga murah enfalac A+. emal: hashaik83@yahoo.com thanks.

Anonymous said...

Salam..blh share susu enfa a+ yg murah ni nurulhidayah3@gmail.com

AJ Phoon said...

Boleh bag I info mana beli harga murah ni. Ajphoon@gmail.com . thanks

mansura said...

tolong email pada saya di mana harus sy beli susu enfalac A+ yg murah ni..

rosman778@gmail.com

Anonymous said...

tolong email sy..sy brminat nk bli enfalac a+..ni email sy..

atiqah_izal88@yahoo.com

Anonymous said...

boleh emel kt saya mana boleh beli susu enfalac a+ ni?

appleous@gmail.com

Nazza Wasir said...

Salam mummy..saya berminat nak dptkan enfalac a+ ni..boleh tak email kat saya : nazzzha@gmail.com. Terima kasih.

Anonymous said...

Hye yunk...berminat la susu enfalac a+ ni..bby mnum ni serasi..

Email i k dyeira_88@yahoo.com

Tq

Anonymous said...

Salam blh email. .sikinsakri@gmail.com

Anonymous said...

mommy sy berminat..bleh share x?
yayaeyra87@yahoo.com

Anonymous said...

mntk share tmpt yg murah tu .. email seven.deven@yahoo.com tq

Anonymous said...

Salam. Susu sebelum ni baby ada masalah kembung. Semalam baru cuba tukar kepada enfalac a+ . Nampak baby macam suka aje. Tolong lah kasi tau kat mana nak dapatkan susu ni dgn harga murah. rahhim00@gmail.com. Terima kasih.

Anonymous said...

Mohon share mana nak dapat susu Enfalac a+ dgn hrga murah .
nurhidayahelias18 @gmail.com

Hans Nanny Nasir said...

boleh share mana nk cari susu enfalac a+ murah?
hunt_blurlady@yahoo.com
TQ!

Princess Feyqa said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Share dgn saya ye studentum91@yahoo.com

Post a Comment